ORDU ÜNYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Sene Sonu Karne Töreni

2014-2015 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Fevzi Çakmak Ortaokulu’nda karne töreni düzenlendi.
2014-2015 Sene Sonu Karne Töreni

                    Fevziçakmak Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine; Ünye Kaymakamı Sayın Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Başkan Yarımcıları, Ünye Milli Eğitim Müdürümüz Musa Erdem ve Şube Müdürleri,  daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

                    Okul Müdürü Kadir Pamuk, “Uzun soluklu bir koşudur, yorucudur yaşam. Dinlenmeyi  gerektirir bu yüzden, zaman zaman soluklanmayı. Bu molalar birer fırsattır. Aldığımız yolu görmek değerlendirmek için.Bu yolu nasıl aştığımızı , nerelerde zorlandığımızı , yolun kalanını nasıl aşmak istediğimizi planlarız soluklanırken.Her bir durak yeni kararlar almamız içindir aslında.Aldığımız kararların ışığında geçmişin izlerine basarak geleceğe yürürüz.İşte bu gün böyle bir soluklama anındayız...."

           Sevgili veliler ; elinden tutup getirerek , bize emanet ettiğiniz küçük yavrularınız artık büyüdü.O günün üzerinden yıllar hızla geldi geçti. Bizler de onları kendilerine güvenen , öğrenme ve araştırma isteğiyle dolu , sorumluluk sahibi , iletişim becerileri yüksek bireyler olarak yetiştirmek için özverili bir çalışma gerçekleştirdik.Öğrencilerimizin her türlü başarısıyla onurlandık.Üzüldüklerinde üzüntülerini taa içimizde hissettik.Sevinçleri kahkahamız oldu.Biz onlarla bütünleştik , onlarla mutlu olduk.Fidanlarımız artık birer ağaca dönüştü.Şimdi her birini kök salacağı ormanlara uğurluyoruz. onlara birer ağaç gibi tek ve hür  ve bir orman gibi kardeşçesine bir yaşam diliyoruz." temennilerinin ardından tüm öğretmenlere ve emeği  geçenlere teşekkür etti. 

2014-2015 yılında başarı göstererek dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. 

23 bin 797 öğrenci karne alarak, 3 aylık tatile girdi. Okullarda yapılan törenlerde mezun olan öğrencilere veda törenleri yapılırken, alt sınıflardaki öğrenciler de bir üst sınıfa geçmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ünye Kaymakamımız Sayın Mustafa DEMİR , Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ERDEM ilçemiz okullarından Fatih İlkokulu/Ortaokulunda yapımı tamamlanan sahnenin açılışını gerçekleştirerek öğrencilerin karne sevincini paylaştılar. Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yıl içerisinde düzenlenen atıl pil toplama projesi kapsamında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi. 





Kaledere Mah. Hükümet Konağı 3. Kat Ünye / ORDU - 0 (452) 323 11 26 / 323 28 97

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.