ORDU ÜNYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Ve Öğretim Yılı Sanatsal, Kültürel, Sportif Alanda Ulusal Ve Uluslararası Düzeyde Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilere Yönelik Yemek Programı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı sanatsal, kültürel, sportif alanda ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere yönelik ilçemiz Öğretmenevi Oteli salonunda yemek programı düzenledi.
2018-2019 Eğitim Ve Öğretim Yılı Sanatsal, Kültürel, Sportif Alanda Ulusal Ve Uluslararası Düzeyde Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilere Yönelik Yemek Programı

Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özgür TOKGÖZ, “Bilginin sürekli değiştiği ve geliştiği günümüzde çocuklarımızın akademik başarısının yanında sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere yönelmesi ve başarılı olmak için çalışması gerekmektedir. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yayınlanan 2023 vizyon belgemizde eğitimde başarının yegane ölçüsü ders notları, sınav başarısı ve zeka testlerinden ibaret olmaz denmektedir. ”dediler.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı 2023 vizyonu kapsamında okullarda tasarım atölyeleri ve yaşam beceri alanları kurulmaya başlandığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özgür TOKGÖZ, “Bu bilinçle bizlerde okullarımızda okul öncesinden başlayarak tüm öğretim kademelerinde çocuklar yetenek kümeleri ile ilişkilendirilmiş, becerileri uygulama düzeyine kazandırılabilmeleri için tasarım atölyeleri kurmaya, yaşam beceri alanları oluşturmaya başladık. Bu atölye ve alanlarda ki etkileri bilim, sanat, spor ve kültür olarak yapılandırmayı hedefliyoruz. Sayın Kaymakamımız önderliğinde bütün paydaşlarımızla birlikte bütün okullarımızın alt yapısını öğrencilerimizin her türlü yeteneğini ortaya çıkarak ve geliştirecek düzeye getirmek en büyük hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Bizler biliyoruz ki başarı başarıyı getirmektedir. ”dediler.

Milli Eğitimin temel amacının vicdanı hür, ilim noktasında kendini yetiştirmiş, karakterli ve bilinçli nesiller yetiştirmek olduğunu söyleyen Ünye Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY, “ Biz inandığımız, güvendiğimiz ve dayanıştığımız zaman bu başarıları nasıl elde ettiysek daha büyük başarıların altına imza atacağımıza gönülden inanıyorum. Başarıdan kastettiğimiz sadece akademik başarı veya müsabakalarda dereceye girmek değildir. Bizim başarıdan en başta anladığımız vatanını, milletini, bayrağını seven vatanı milleti ve bayrağı söz konusu olduğunda her şeyinden vazgeçebilecek vicdanı hür, ilim noktasında kendini yetiştirmiş, karakterli ve bilinçli nesiller yetiştirmektir. Türk Milli Eğitiminin de temel hedef ve gayesi budur. ”dediler.

Ayrıca Ünye’de sportif, kültürel ve sanatsal anlamda ulusal ve uluslararası düzeyde başarı elde eden öğrencileri tebrik ederek sözlerine devam eden Ünye Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY, “ Bu gaye doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığımız ve Spor Bakanlığımız yapmış oldukları protokoller çerçevesinde çocuklarımızın akademik başarıları ile beraber sportif, sanatsal ve kültürel anlamda da başarılar elde etmesi, çok yönlü olarak kendilerini yetiştirmesi, öz güveni yüksek örnek şahsiyetler olarak geleceğe hazırlanması için ciddi gayret içerisindeyiz. Biz çocuklarımızın spor, sanat, zanaat ve kültürel bir etkinlikte donanımlı ve derinlikli olarak yetişmesini arzu ediyoruz. Yoksa ezberci anlayışla sadece not ortalamalarını yükselten ama hayata hazır olmayan gençler olarak yetişmesine gönlümüz razı değil. Burada herkes üzerine düşeni yapmıştır. “dediler.

Öncelikle öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin başarıya ulaşmasında emeği geçen veli, çalıştırıcı, öğretmen ve okul yöneticilerine, ayrıca programın hazırlanıp sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

05-04-201905-04-201905-04-201905-04-201905-04-201905-04-201905-04-201905-04-201905-04-2019

Kaledere Mah. Hükümet Konağı 3. Kat Ünye / ORDU - 0 (452) 323 11 26 / 323 28 97

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.