ORDU ÜNYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

Sevgili Öğrenciler! Saygıdeğer Veliler! Değerli Öğretmen Arkadaşlarım!
2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Mesajı

Yoğun bir çalışma sonrasında  başladığımız 2015-2016 eğitim-öğretim yılının 1 . dönemini tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Eğitim camiası olarak bu süre zarfında, ilçemizde bulunan 23.797 öğrencimizi her türlü öğrenme engellerini kaldırmak, onlara yeteneklerine göre öğrenme ortamları sağlamak ve ilçemizin eğitim düzeyini daha yukarılara taşıma gayreti içerisinde bulunduk.

             

Sevgili Öğrenciler,

Bugün karne sevincinizi hep birlikte yaşadık. Karnelerinizi sadece nota göre değil, notun yanı sıra kazandığınız olumlu davranışları da hesaba katarak değerlendiriniz.

15 günlük bir tatile giriyoruz. Bu tatil süresince dinlenin, eğlenin ama bunca vakti nasıl daha iyi değerlendireceğinizi göz ardı etmeyiniz.

             

Saygıdeğer Veliler,

Karnesinde başarısızlıkları olan öğrenciler suçlanmamalıdır.  Çocuklarınızın başarı dolu bir karne sahibi olması çok güzel, ancak hayatta başarılı olmak için bu karne yeterli olmayabilir.

Öğrencilerin aldığı karneler, yöneticilerin, öğretmenlerin yanı sıra anne ve babalar için de eksiklikleri gösteren bir bilgi ve belgedir. Öncelikle   çocuğun başarısızlık nedenlerinin tespit edilmesi ve daha sonra ailenin her türlü cezalandırma yöntemlerinden ve onur kırıcı davranışlardan kesinlikle uzak durulması gerekmektedir.

           

            Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Daha iyi bir Ünye ve güçlü bir Türkiye için daha çok çalışmak ve çocuklarımız için her şeyin en iyisini düşünmek ve hayata geçirmek en temel görevimizdir.

Bir sonraki dönem için daha iyisini yapabilmenin hesabını ve hazırlığını yarından itibaren düşünmek zorundayız. Bu zorunluluk mesleğimizin, vicdanımızın ve ülkemize olan borcumuzun bir gereğidir.

Daha nice heyecan verici ve büyüleyici başarıları birlikte yaşamak dileğiyle, hepinizi en kalbi duygularımla selamlar ve saygılarımı sunarım.                                                                 

                                                                                             Musa ERDEM

                                                                                     İlçe Milli Eğitim Müdürü                   

Kaledere Mah. Hükümet Konağı 3. Kat Ünye / ORDU - 0 (452) 323 11 26 / 323 28 97

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.