ORDU ÜNYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017- Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Mesajı

2016-2017- Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Mesajı

Saygıdeğer Meslektaşlarım

Bizler merkezinde “İnsan”ve “Öğrenme”olan kutsal bir mesleği icra ediyoruz. Bizler mesleğimizin bütün toplumu geniş bir zaman dilimi içerisinde kuşattığını ve bu kuşatıcı yapısı ile de akademik öğrenmeden değerler eğitimine kadar toplumun şekillenmesinde yoğun emeği olduğunun bilinci içerisindeyiz. Vazifelerimizi fedakarane gayret neticesinde yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Bizler süreklilik arz eden, bilgi üreten, yenileyen, ürettiğini sunan, farklı karakter ve yapıları sentezleyerek vatan aşkı ve millete hizmet sevdası ile görevini icra eden bir misyonu temsil ediyoruz. Böylesine onurlu görevi icra eden siz meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Yeni ufuklara yelken açmak için enerji depolayacağınız yaz tatilinizin ailenizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu geçmesini temenni ediyorum.

Değerli Veliler,

Sizler bizlere güvendiniz, güzel işler başarabileceğimize inandınız, evlatlarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizler de sizin emanetlerinizi emanetlerimiz, kendi öz evladımız gibi bildik. Anne olduk, baba olduk. Ancak öğretmeni olduğumuzu hiç unutmadık. Görevimizi vatan aşkı, bu aziz milletin evlatlarına hizmet etme şuuru içerisinde icra ettik. Bu yolda hastalandık, üzüldük hissettirmedik, yorulduk fark ettirmedik. Vazifemizin kutsiyetini bir an aklımızdan çıkarmadık. Çocuklarımızın gelişen dünyada ayakları üzerinde durabilmesini arzuladık. Ülkemizi hep birlikte teknik ve teknolojide gelişmiş ülkeler seviyesine ulaştırabilmek, dördüncü sanayi devrimini gerçekleştirme yolunda azimli bir neslin yetişmesi için gayret gösterdik, çok çalıştık, bilgimizi paylaştık. Aynı zaman da yaratan ve yaratılan arasındaki bağın idrakinde olan, yaratıcının yarattığı her şeyi insanın hizmetine sunduğunu, dolayısı ile bunun kadri kıymetini bilen, öz değerlerine sahip, yaratılanı yaratandan ötürü sevebilme şuuruna ulaşmış, kuşatan, kucaklayan, insanlığa örnek bir nesil yetiştirmenin de gayreti içerisinde olduk.

Sevgili Öğrenciler

Bizler Öğretmenleriniz olarak sizleri evlatlarımızdan hiç ayırmadık. Bütün çaba ve mücadelemiz, sizleri vatanımıza ve milletimize faydalı, anne ve babasına saygılı, akademik kabiliyeti gelişmiş, üreten, geliştiren bir nesil inşa etme gayretimizdendir. Hayatını planlayan, okuyan, araştıran, dünyayı takip eden, değerlerine sahip, zararlı her türlü davranışlardan uzak duran sizleri çok önemsiyor, geleceğimizin teminatı olarak sizlere güveniyoruz. Hep birlikte çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Ülkemizi çok seviyoruz. Kalkınmak ve gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyoruz. Tatilimiz hiç bir şey yapmamak değildir. Asıl hep birlikte çok işler başarmak için kısa bir nefes almaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle ailelerinizle birlikte sizlere sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyor, iyi tatiller diliyorum.

                                                                                 Tamer UYSAL 

                                                                        İlçe Milli Eğitim Müdürü

Kaledere Mah. Hükümet Konağı 3. Kat Ünye / ORDU - 0 (452) 323 11 26 / 323 28 97

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.