ORDU ÜNYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018–2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

2018–2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DERS ÜCRETİ KARŞILIĞI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU DUYURUSU

İlçemizdeki okul/kurumlarda öğretmen ihtiyacı oluşacak olan alanlarda ek ders ücreti karşılığında başvurular kabul edilecektir.

Bu başvurular e-devlet üzerinden yapılacak olup; başvuruda bulunacak adayların 07 Eylül 2018 Cuma gününe kadar e-devlet üzerinden müracaata bulunmaları gerekmektedir. Müdürlüğümüze şahsen başvuruda bulunulmasına gerek olmayıp; görev öncesi herhangi bir evrak teslimine de gerek yoktur.

Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular ihtiyaç hasıl olursa dikkate alınacaktır.

Üniversitelerin Lisans/ Ön Lisans programlarından mezun olanların başvuruları kabul edilecek, Lise ve ya da dengi (ortaöğretim mezunu) adayların müracaatları ise kabul edilmeyecektir.

Başvuruda yanlış beyanda bulunan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı,  Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 80 sayılı kararı ile Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Öğretmen Olarak Atanacakların Atamalarına Esas Olan Alanlar ile Mezun Oldukları Yükseköğretim Programlar ve Aylık Karşı Okutacakları Derslere İlişkin Esaslar; çerçevesinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirmeler Alan Sınavına girenlerin 2017-2018 yılı KPSS-121 puan üstünlüğüne göre, Alan Sınavına girmeyenlerin 2017-2018 yılı KPSS-10 puan üstünlüğüne göre, KPSS’ye girmeyenler için diploma notu üstünlüğüne göre sıralama sonucu (sıralama ilk görevlendirmede ve 1(bir) defaya mahsus geçerli olmak kaydı ile )yapılacaktır.               

Görevlendirmeler kurum amirinin yetkisi ile başlatılacak.

Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumların belirttikleri ihtiyaçlara göre görevlendirmeler yapılacaktır.

Görevlendirmeler ile ilgili listeler http://unye.meb.gov.tr internet adresinde yayınlanacak olup; ayrıca adaylara, başvuru sırasında verdikleri iletişim bilgilerinden ulaşılacaktır.

Evraklarını tamamlayan adayların görevlendirme onayı alınacak, aday ile Kurumumuz arasındaki sözleşme metninin imzalanması ve SGK girişi yapılmasının ardından okul/kurumdaki görevine başlatılması sağlanacaktır.

 

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURSU İÇİN TIKLAYINIZ…

Kaledere Mah. Hükümet Konağı 3. Kat Ünye / ORDU - 0 (452) 323 11 26 / 323 28 97

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.