İstanbul'da 30 ülkeden 3 binin üzerinde yarışmacının katıldığı 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali'nde, Koordinatör Müdür Yardımcısı Yaşar FINDIK, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Rıza ÇELİK ve Atölye şefi Muharrem CON danışmanlığında 20 kategoride yarışmaya katılan Ünye Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizden;
Kerem ANT; Balık, Ana Yemek ve Tatlı kategorilerinde 3 altın madalya ve Yılın Lisesi ekip kategorisinde gümüş madalya,
Metehan SÖNMEZ; Balık, Ana Yemek ve Tatlı kategorilerinde 1 altın, 2 bronz madalya ve Modern Türk Mutfağı ekip kategorisinde bronz madalya,
Sıla ÇİLOĞLU; Ana Yemek, Makarna ve Tatlı kategorilerinde 2 altın, 1 gümüş madalya ve Yılın Lisesi ekip kategorisinde gümüş madalya,
Yağmur EKMEKCİ; Ana Yemek, Makarna ve Tatlı kategorilerinde 1 altın, 2 bronz madalya ve Modern Türk Mutfağı ekip kategorisinde bronz madalya,
Berrin YETER; Balık, Ana Yemek ve Makarna kategorilerinde 1 altın, 2 bronz madalya ve Yılın Lisesi ekip kategorisinde gümüş madalya,
Sudenaz ÖZTÜRK; Tatlı, Balık ve Makarna kategorilerinde 1 altın, 2 bronz madalya ve Modern Türk Mutfağı ekip kategorisinde bronz madalya, olmak üzere 9 Altın Madalya, 4 Gümüş Madalya ve 11 Bronz Madalya ile toplamda 24 uluslararası derece elde ettiler. Okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.